torsdag den 20. september 2012

What a day...!

Som overskriften antyder, var det en speciel dag igår. I har måske også studset over, at der ikke kom det sædvanlige indlæg på bloggen igår. Bekager.

Det startede sådan set meget hyggeligt ud, med en omgang dame-kaffe-slaberas hos min skønne svigerinde i anledningen af hendes fødselsdag. Det er alt for længe, det kan lade sig gøre at samle et bordfuld damer om formiddagen, og det var mega hyggeligt! ;)

Da jeg kom hjem, var der kommet post fra Sygehuset i Århus, svar på min mr-scanning for 2 uger siden. Jeg nåede at tænke, at det da godt nok var hurtigt svar, der plejer at gå mange uger, inden lægen deroppe får gjort noget ved det.
Men altså. Der er ingen nye knuder igang i bugvæggen, og det er jo positivt. Så er der bare det "lille" men, at der på det sidste halve år er vokset en cyste frem på min højre æggestok, som er 8 x 7 cm nu. Så tror da p..... jeg har haft en sær trækken ned i højre side! Og forståeligt, at jeg de sidste 3-4 uger er begyndt at vågne om natten indimellem, når jeg vender mig, fordi det giver et jag ned i højre bund...!
Så den ro, vi havde håbet på at få...tjaeh, den liber udsat lidt. Håber det "bare" er endnu et bump på vejen.

Nu er planen at gynækologerne i Skejby, skal se nærmere på cysten, og tage stilling til, hvad der skal ske. Jeg får jo en meget stærk antihormon behandling, så muligvis hænger det sammen med det.

Så vi afventer nu at få indkaldelse til Skejby, og jeg kan godt hilse og sige, at vi håber på, det bliver snart! Ikke den fedeste besked at få i et brev, med alle de spørgsmål, det har affødt. 

Det brev fik, forståeligt nok, luften til at gå lidt af ballonen igår, så jeg nåede ikke så meget længere resten af eftermiddagen,og endte med at gå tidligt i seng!

Men livsmodet lever, og vi tager denne udfordring i stiv arm også! Det blev bare pludseligt lidt terapeautisk for mig at blogge om det, så tak fordi I læser med!

I aften kommer manden hjem...og iiihh! Hvor jeg glæder mig til at få et knus af hans stærke, trygge arme! <3

Lidt op ad dagen, smider jeg lige den meget lækre æbledessert ud, som vi fik forleden.

God torsdag derude! ;)

5 kommentarer:

  1. Puha kan godt forstå at pusten gik af balonnen! Håber det bedste for dig.

    SvarSlet
  2. Av, for en besked at få med posten.

    Store stærke arme er rare at have i nærheden i den situation.

    SvarSlet
  3. Puha Line, ja den var da lidt streng at få pr brev synes jeg nok. Med det kendskab jeg har til den slags, så tror jeg også det hænger sammen med din hormonbehandling. Skejby og Rigshospitalet her i Kbh er førenden indenfor gynækologi, så du er i gode hænder. Tænker på dig. Knus MAjbrith

    SvarSlet
  4. Åh nej, sikke en besked at få :(

    Jeg krydser alle mine fingrer for, at det går godt og "bare" er pga. den hormonbehandling du er igang med.

    Held og lykke med det hele, og et par stærke arme er slet ikke at kimse af! :)

    SvarSlet
  5. Hej allesammen ~
    Tusind tak for jeres hilsner! Det varmer med lidt gode tanker! ;)
    Det rumsterer fortsat rundt i hovedet, men det er jo en del af processen.
    Og ja, de er specialister i Skejby inden for det her, så jeg er helt sikkert i gode hænder...trænger bare lige til at finde ud af, hvad jeg er oppe i mod, så er det meget lettere at håndtere. Tænker der kommer vished i næste uge.
    ...Og de stærke, trygge arme er her stadig...! ;)

    SvarSlet